Aslızen Yentur Kimdir ?

Aslı Zen Kimdir?
Aslızen Yentur nerelidir kaç yaşındadır,Yaşam öyküsü ve ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
1977 seneninde doğmuştur. İstanbul da yaşamaktadır. 1,72 boyunda ve 64 kilodur. Bir öperasyonla 30 kilo verdiğini söylemiştir.
Arif Sağ ile ilk halk konserine yedi yaşında iken çıkan Aslı Zen, 14 tane dizi filmde de rol almıştır. Profesyonel müzik hayatına 23 yaşında başlamış 2008 seneninde ilk albümü Haysiyete’yi çıkarmıştır. Sezen aksu ve Amaç Müftüoğlu gibi bir çok tanınmış isme vokalistlik yapmıştır.
2012 seneninde ikinci stüdyo albümü Işık ile dinleyicisi ile buluşan Aslı Zen’in 2015 seneninde çıkardığı Düşler isimli bir albümü daha vardır.
17 yaşında şarkıcılık hayali ve annesini bulmak emeliyle haneden kaçmıştır. Aşık olduğu erkeğe kısa ileti çekerken söz yazabildiğini, Hiç bir nota bilgisi olmadan hanedeki gitarını çalarken de beste yapabileceğini farketmiş.
Bir röportajında 11 yaşında sahneye çıktığını, yaşı ufak olduğu için kovulduğunu dile getirmiştir.
Rober Hatemo’nun “Yan Bahçe”, Demet Akalın’ın “Yazgı ve Hainlik” Çalkala, Pınar Aylin’in “Aşk Kılıcı”, Tuğba Otonom’in “Maşallah Kahpe Dünya, Ferhat Göçer’in “Cennet”, Fatih Ürek’in “Hadi, Hadi” şarkılarıyla ünlendi fakat İzel’in “Sayın Herşeyi Bilen”, Hakan Peker’in “Gel Otur Şöyle”,  söz yazarı veyahut bestecisi olduğu şarkılardan yalnızca birkaçı…
Şarkıcı ve besteciolan Aslızen Tv 8 yayınlanan İşte Benim Stilim Tanınmış kişiler programında Türkiye’nin en tarz kadını olmak için yarışacak.
Sosyal Medya Adresleri : twitter.com/aslizenn – instagram.com/aslizenn