Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir Kaç Yaşında Nereli?

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?, nerelidir, kaç yaşındadır, Yaşam öyküsü ve ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
2005’te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilmiştir. 2006’da Miss Tourism Queen International’da ‘Princess’ ödülü almıştır. Fashion TV Moda Oskarları 2007’de ise gelecek vaad eden model seçilmiştir.
18 yaşında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasında birinci olan oyuncunun tacını yarışmanın juri azası olan Paris Hilton tarafından takıldı. Tescilli güzel daha sonra Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.
Leyla Lydia Tuğutlu 29 Ekim 1989 seneninde Almanya Berlin’de doğmuştur. Babası Türk Annesi ise Alman’dır. Türkçe, Almanca ve İngilizce bilmektedir.
5 Yaşına kadar Almanya da yaşadıktan sonra ailesi ile beraber Türkiye’ye yerleşmiştir. İlk okul eğitimini Türkiye de aldıktan sonra piyano dersleri almaya başlamıştır. Anadolu Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı olarak eğitim görmektedir.
Beş sene müzik ve keman dersleri almış bu arada da bu müddet içinde bir model ajansında çalışmıştır. konservatuarı bırakarak çok sevdiği manken ve fotomodelliğe başlamıştır.
Es-Es isimli dizide İrem rolünde oynadıktan sonra, Kirli Beyaz isimli dizide Melis karakterini canlandırmıştır. Atv’de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel‘inde rol aldığı dizide Songül rolünü canlandırmaktadır.
ülke dışında tertip eden yarışmalara gidip sanat filmlerinde rol almak ve Kaliteli işler yapmak istediğini bir röportajında ifade etmiştir.
Son derece duygusal ve hassas bir yapıya sahip olduğunu ifade eden genç modelin Resmi internet sitesi ve içinde kendisinin yazılar yazdığı bir blog sayfası mevcuttur. Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmaktadır. Leyla Lydia Çağatay Ulusoy‘unda rol alacağı Tanınmış kişi isim Delibal ismindeki filmde Füsun karakterini oynayacak.
Sosyal Medya Hesapları: twitter.com/leyla_lydia – instagram.com/leylalydia/

Leyla Lydia Tuğutlu rol isimliği Dizi ve Filmler

2008-2009 – Es-es (İrem)
2010-2011 – Kirli Beyaz(Melis)
2012-2015 – Karadayı(Songül)
2013 – Günce(Aslı) (Film)
2014 – İçimdeki Ses(Ayşıl)(Film)