Mehmet Aykaç Kimdir?

Kırgın Çiçekler de ki Serkan’ın gerçek isimi nedir? Kırgın Çiçekler isimli dizide Serkan Rolünde olan Mehmet Aykaç Kimdir? nerelidir? kaç yaşındadır? önceden hangi dizilerde oynamıştır ve ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Özgür Çevik ve İpek Karapınar’ın bulunduğu ve izlenme rekorları kıran dizide Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker, Gökçe Akyıldız gibi isimler bulunmaktadır.
Dizide Defne’nin kardeşi Eylül’e aşık olan ailesi zengin, kardeşinin ve annesinin aksine çok iyi niyetli birisini canlandırmaktadır.
Mehmet Aykaç Yaşam öykü : 25 Nisan 1992 seneninde Hatay da doğmuştur. 1,75 boyundadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü mezunudur.  Müzik ile de ilgilenen genç oyuncu Keman ve Gitar da çalabilmektedir. O Ses Türkiye isimli müsabaka programına katılmış ama başarılı olamamıştır. Lisanslı bir futbolcu olan Mehmet Aykaç Körfez İskenderspor da oynamıştır. Lise senelerinde en iyi beste ve en iyi solist ödülleri bulunmaktadır.
Önceden rol aldığı diziler :
Trt1 de yayınlanan Daha önceki Hikaye  isimli dizide de rol almıştır. Sil Baştan isimli dizide Mete rolünü canlandırmıştır. Reklam filmlerinde de rol almıştır.
Sosyal Medya adresi : twitter.com/aykacmehmet_ – instagram: @mehmetaykac




1 yorum:

Click here for yorum
Mahmut
admin
29 Aralık 2020 21:00 ×

İnstagram izlenme mi arıyorsun? Tıkla: instagram izlenme satın al

Congrats bro Mahmut you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar