Berna Öztürk Kimdir ?

Tanınmış DJ Berna Öztürk ile ilgili yazmış olduğumuz bu yazımızda kimdir? nerelidir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu ve hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri bulabilirsiniz.
Yaşam öyküsü : 28 Mart 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 55 Kilo ve 1,71 boyundadır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Sosyoloji bölümünde eğitim görmektedir. Fenerbahçe taraftarıdır.
Tarkan’ın daha önceki sevgilisinin kız kardeşi olması hasebiyle bir ara Magazin medyanında Tarkan’ın baldızı olarak anılmıştır. Mankenlik modellik ve oyunculuk yapmaktadır.
Berna Öztürk kite board eğitmenliği de yapmaktadır. Ablası ile beraber kite board sporunda Dünya şampiyonasına katılarak ulusal sporcu ünvanına sahip olmuştur. Kendi olanaklarıyla yarışmaya katılan Öztürk, 2016 şampiyonasına katılmayı da amaçlamaktadır.
Hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor.
Bir Dönem Çarkıfelek yarışmasında hostes olarak bulunmuş 2008’de ‘’ Dancing In The Sun’’ isimli albümünü piyasaya çıkarmıştır.
İşte Benim Stilim yarışmasına katılma emelini eğlence olarak değerlendirdi. Giyim stilini maskülen olarak tanımlayan Öztürk, ‘’ Emelim her işte olduğu gibi eğlenmek ve öğrenmek üzerine heyeti. Sevdiğim kıyafetleri sergilemeye dikkat edeceğim. İnsanların günlük hayatta kullanabileceği parçalara ağırlık vermek önceliğim olacak. Ayrı olarak, diğer yarışmacılarla değil kendimle rekabet ederim. Bu yüzden yarışmanın renkli yüzlerinden biri olacağıma inanıyorum’’ ifadelerini kullanmıştır.
Bir röportajında DJ Berna Öztürk, “Erkekler tarafından çok sık tacize uğradım. Elim ağırdır, çok da adam dövdüm. Çok dövmüşlmüğüm vardır. Hem de teyzelerin, ‘tamam kızım daha sıkma boğazını’ demişliği dahi vardır. Ne yazık ki, cinsel olarak çok aç bir toplumuz. Aslında bütün dünya cinselliğe çok aç. Toplumumuz ise ekstra aç. Bu yüzden iki ayaklı bir dişi gördükleri vakit, bastırılmış bütün cinsel duyguları ortaya çıkıyor” izahında bulunmuştu.
Sosyal medya adresleri : twitter.com/OzturkBernaa – instagram.com/ozturkbernaa