İdil Naz Kaluç Kimdir ?

Show Tv’de yayınlanan Bu Tarz benim isimli programda yeni dönem için yarışacak olan İdil Naz Kaluç kimdir ? kaç yaşındadır, nerelidir ve ile ilgili tüm merak ettiğiniz bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Yarışmayı dikkatle izleyenlerinde bildiği gibi bir başka yarışmacı olan Ecem Akkaya ile yapmış olduğu tartışma büyük aksiseda uyandırmıştı.
Yarışmada diğer adaylara vermiş olduğu yanıtlar, giymiş olduğu giysiler ve instagram adresinde paylaşmış olduğu resimlerle da bir hayran kitlesi yaratan genç yarışmacı birinci olmasa da ilerleyen günlerde isminden sıkça söz ettireceğe benziyor.
Yaşam öyküsü : 1995 ylında İstanbul da doğmuştur. 1.67cm boyunda ve 50 kilodur. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi Antrenörlüğü talebesi olup Tenis ve pilates eğitmenliği yapmaktadır.
Yüzmek ve spor yapmayı seven genç güzel etrafı tarafından havalı bir kız olarak nitelendirildiğini dile getirmektedir.
Sosyal paylaşım sitelerini aktif olarak kullanan İdil Naz iddalı tavırları ve güzelliğiyle yarışmada büyük ödül için yarışacak adaylar içinde favoriler arasında gösterilmektedir.
Senin için en iyi iş nedir? sualine Modellik yanıtını vermiş, Afrika’da bir yere yolcu edebilseydin, bu yer neresi olurdu, sualine Kenya, Bağışlamak mi daha kolay yoksa unutmak mı? sualine ise Unutmak diye cevap verir vermiştir.
Kendisi ile ilgili görüşleriniz, konu altında ki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.
Sosyal medya Hesapları : https://twitter.com/idilnazkaluuc – http://instagram.com/idilnazkaluc/